maanantai 17. kesäkuuta 2013

Luonnon rauhassa

Kaverini ja hänen siskonsa tulivat meille kylään torstaina. Perjantaina lähdettiin meidän mökille porukalla, minä ja kaverini, sekä siskoni ja kaverini sisko - koiria unohtamatta! Mökillemme on päälle 2km matkaa, joka meni mukavasti kävellen. Perillä koirat pääsivät uimaan ja juoksentelemaan. Lauantaina tehtiin metsä- ja peltolenkki. Hauska katsella, kun pojat nauttivat täysillä!











Illalla lähdettiin kotiin päin. Jatkoimme lauantai-iltaa käymällä näköala tornilla. Kajo oli siinä vaiheessa jo niin väsynyt, että jätin pojan kotiin, mutta Poju pääsi mukaan. Tornille päin mennessä vastaamme tuli muutama aikuinen, jotka olivat jo siellä käyneet ja samalla kysyivät minulta oliko koiranikin kiipeämässä ylös ja minun vastatessa kyllä, naureskelivat, että miten mahtaa tulla alas. Heh, Poju oli ensimmäisenä torniin kiipeämässä (ja enimmäisenä tulemassa myös alas). Itselläni puolessa välissä jo vähän korkean paikan kammoa, mutta ylös asti mentiin!











Paljon on tapahtumaa suunnitteilla. Huomenna käydään varmaankin Kajolle ottamassa vielä rokotus, joku päivä saadaan treeniseuraa Pojun kanssa agilityyn ja Kajon kanssa ekat mätsit olisivat kohta edessä.

Lopuksi vielä - Jatko-opiskelun tulokset tulivat 13.6  ja minä suuntaan Kajon kanssa syksyllä Kannukseen (kennellinjalle)! 12.8 eteenpäin blogi kertoo siis minun ja Kajon elämästä Keski-Pohjanmaalla.

5 kommenttia:

  1. Onnittelut opiskelupaikasta! Ja kyllä me yritämme treenaamaan tulla ;)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut opiskelupaikasta!! Sulla on myös tosi kiva blogi, liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Ja suuret onnittelut opiskelupaikasta! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikille onnitteluista! :)

    VastaaPoista