torstai 7. maaliskuuta 2013

Treeni-iloa!

Eilen käytiin treenimässä tokoa hallilla. Viime kerta ei ollut kehumisen arvoinen. Kokeiltiin ensimmäistä kertaa tunnistusnoutoo. Kävin piilottamassa kapulan lumikasaan ja ennen sitä näytin Pojulle, että "kato täällä se on". Sen jälkeen koiran viereen ja annoin käskyn hakea. Poju meni lumikasalle, muttei ollut huomaavinaankaan kapulaa vaan lähti meneen siihen tyyliin, että ei vois vähempää kiinnostaa. Sen jälkeen mentiin sisään halliin ja loppuajan sain yrittää rauhoitella tota hurttaa, kun se kauniisti ajatteli - minua, ohjaajia ja muita treeniläisiä - että vois piipata siinä kaikuvassa hallissa loppuajan... Joskus ei tiedä pitäsikö itkeä vai nauraa.

Nyt kun mentiin taas treeneihin käytiin ensin lenkki ja sitten laitoin Pojun väliajoiksi autoon. Ruutu meni ihan hyvin, vähän se ehti väleissä ulista. Lopuksi mentiin luoksetulo häiriöiden kera. Kouluttaja laittoi koko hallin pituudelta leluja, kapuloita, palloja ja namikuppeja. Jätin Pojun toiseen päähän istumaan ja kävelin itse toiseen päähän. Kouluttaja lisäsi haastetta ja meni namikupin kanssa vielä heilumaan matkan varrelle. Ollaan menty tätä häiriö luoksetuloa viimeksi kesällä, jolloin se ei ollut vielä kovin hyvin hallussa ja siksi olin ihan varma, että Poju jää syömään niitä nameja.
Vastoin kaikkia odotuksiani se jouksikin suoraan luokseni kovalla kyydillä vilkaisemattakaan kouluttajaan tai nameihin! Olin älyttömän tyytyväinen. Loppuaika leikittiin uudella pallolla jonka kävin ostamassa viime viikonloppuna Turun Musti&Mirristä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti