lauantai 23. maaliskuuta 2013

23.3. Suuri agilitypäivä Sastamalassa

Eilen päätin puolenyön aikaan, että tänään lähden kokeilemaan miten me Pojun kanssa pärjättäisiin agility kentällä. Nämä ovat ensimmäiset epäviralliset agility kisat, missä ollaan käyty, ennen näitä takana on vain muutama "höntsäilymielinen" agility/toko kurssi.

Mentiin n. 11.30 Koivun sahan hallille, jossa tämä tapahtuma pidettiin ja ilmottauduin ensikertalaisten ryhmään. Esittelyssä sanottiin, että se luokka on tarkoitettu kokemattomille ohjaajille ja kokeneille koirille. Pojun kanssa kuitenkin ollaan yhtä kokemattomia vielä kummatkin. :D

Rata sisälsi vain putkia ja hyppyjä. Meillä kun ei vielä sitä kokemusta kovinkaan paljon tästä lajista löydy niin ajattelin, että on parempi ottaa varman päälle jo osallistua luokkaan jossa tosiaan on vain putket ja hypyt. Kaksi kertaa mentiin rata läpi. Ensimmäisellä kerralla tuli jonkin verran virheitä, useimmat virheet tulivat siitä, että Poju meni putkeen, mutta kääntyikin puolimatkassa takaisin ja tuli samasta päästä ulos.
Toisella kierroksella rata meni muuten todella hyvin, viimeisen esteen Poju jätti välistä, joten siitä tuli virhe. Erittäin tyytyväinen olin tähän päivään.

Sijoitukset jäin kuuntelemaan ja me oltiinkin sitten kolmansia! (Satiin uusi vetolelu, purutikkuja ja Pandan valkosuklaa levy.)

2 kommenttia:

  1. onnea tosi paljon :D voikun olisin paikan päällä ollut näkemässä D: Poju komeana niinkuin aina <3
    t.miisa
    ......oliko hyvää suklaata? O:

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tule toki joskus katsomaan. Jos vaikka uskallettaisiin kokeilla toistekkin. Niin ja kyllä se suklaa maistui, ei valittamista. :D

    VastaaPoista