maanantai 8. heinäkuuta 2013

Ostoksilla

Kävin tänään Haukkiksessa ihan vaan "ikkuna kierroksella", tarkoituksena ei siis ollut ostaa mitään, katsoa vain vähän koiranhäkkien hintoja Kannusta varten. Mutta kuinkas siinä sitten kävikään... Löydettiin lelu, joka vaikutti kestävältä, jopa Kajon käytön jälkeen ja se päätyi ostoskoriin. Vielä on lelu pysynyt ehjin nahoin, vaikka kovaa koulutusta se tuossa jo sai.Tietenkin purutikut piti myös ostaa, niitä tarvitaan aina! Tajusin myöhemmin, että olin aika hyvin värien mukaan tikut valinnut. Tähän samaan voisi mainita, että olen saanut neljä Kajon hammasta talteen, joista kaksi on kulmureita.Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä oli "aivan pakko" saada noutokapula-avaimenperä, joka syksyllä tulee roikkumaan kennellinjan asuntolan huoneeni avaimessa. Päälajina tulee näillänäkymin olemaan toko, joten hyvin sopii meille. Tämä siis oli yksi niistä turhista hankinnoista, mutta pieni juttu voi aiheuttaa suurta iloa!
4 kommenttia:

 1. Tuo avaimenperä on kyllä hauska :D
  http://spanielpower.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Heh, juu täytyyhän sitä välillä ostaa jotain "turhaakin" :`)

  VastaaPoista
 3. Haukkis on kamala paikka, ainakin ÄIDIN rahapussille :D Eihän sinne ikin mennä mitään ostaan, mutta äkkiä kädet onkin täynnä. Ja myyjäkin on vielä niin hyvä myymään.. :D Mutta tän seudun paras paikka hakee koira-kissa-akvaario jutut. Toi lelu näyttää kivalta. Täytynee käydä ens viikolla "pienellä" shoppailu kierroksella :)

  VastaaPoista
 4. Jep! Niinhän se menee. :D Toi lelu on myös kestänyt, jo huimat 2 päivää. Yleensä meillä saadaan ne rikki jo ekana iltana

  VastaaPoista