tiistai 6. elokuuta 2013

Match Show ja Sprintti Mestaruus - Mansester Dogfest

Tuleepas taas myöhään tämä päivitys, en vaan ole jaksanut kirjoittaa ja lähetellä kuvia.

Mutta siis, lähdettiin 3.8. lauantaina Kajon kanssa junalla Tampereelle, missä Janita ja Baco odottivat meitä juna-asemalla. Junamatka oli Kajon ensimmäinen. Pientä kitinää oli alkumatkasta, loppumatka sujui hyvin. Asemalla poika oli rauhallisesti, uudet äänet ja asiat eivät häirinneet. Päästiin kyydillä lähelle Kaupin vinttikoirarataa ja loppumatka käveltiin, koiratkin saivat rauhallisen kävelyn ennen kun saavuttiin määränpäähän.

Paikanpäällä liityttiin Jennyn, Idan ja muiden seuraan, porukalla käytiin myös pieni lenkki. Kajo oli ihan innoissaan koiraseurasta. Petsieläisiä oli paljon paikalla ja muutamia käytiin moikkaamassakin. Jonkin aikaa katseltiin sprintti kisaa, välissä käytiin Janitan ja Bacon kanssa myös lenkillä.

Kaikki kuvat (c) Janita A.


Kajon isän oli tarkoitus tulla myöskin mätsäröimään ja lähdin jossain vaiheessa katselemaan näkyisikö heitä. Hetken päästä löydettiin Kajon kanssa taas Janitan ja Bacon seuraan, johon Essi ja Hiisi myöskin liittyivät. Mätsin ilmot alkoivat 12:00 ja itse tapahtuma klo 13:00. Ennen kehien alkua sain testata Bacoa, hieno pieni oli!

Kehien luota löydettiin loppujen lopuksi Kajon isä ja lisäksi veli, joka oli kasvanut hurjaa vauhtia! Kiva nähdä sukulaisia pitkästä aikaa.

Tällä(kin) kertaa oli kova helle ja koira oli ihan väsy, ei ihmekkään kun yhdeksästä asti oltiin seilattu Treellä. Hieman laiskasti esiintyi ja tulos oli PUN-. Saman tuloksen saivat Kajon isä ja velikin. Kehuja pentu sai kovasti, oli kuullemma tarkkaavainen ja hieno lapsi!


Pientä treeniä kätiin ottamassa läheisellä kentällä.Loppumatka junalla sujui hyvin, Kajon nukkuessa jaloissani. Kiitos kaikille hyvästä seurasta!
Nyt on lähes kaikki tavarat pakattu Kannusta varten. Ainakin pitäsisi kaikki tarpeellinen olla hankittuna. Ensimmäisenä viikonloppuna koulunalkujen jälkeen matkaan kotiin Sastamalan pentunäyttelyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti