sunnuntai 25. elokuuta 2013

Kaks viikkoo Kannusta

Kajo näyttää sopeutuneen hyvin asuntolaelämään. Mulla on kivat kämppikset ja luokka! Paljon erirotuisia ja tyylisiä koiria täältä löytyy. Kämppiksinä on Riina ja belgipentu Jedi, Vivian ja bc Halla, sekä Jenna ja am.akita Isolde!

Viime viikolla Kajo oli muutamalla oppitunnilla mukana. Ekalle tunnille unohdin ottaa mukaan ajanvietettä ja siinä ollessaan jätkä päätti keksiä itselleen tekemistä. Kerran koitti lähteä livohkaan luokasta, tuli kuitenkin kutsusta takaisin, tappoi makuualustaksi ottettua vilttiä, imuroi lattian, silpoi paperin sekä kaiken päälle söi uuden nahkahihnansa poikki. Nyt oon sitten itse viisaampi ja muistan ne lelut ja namit mukaan.

Koirakavereita on tullut paljon. Ehkä kaikista parhaaksi kaveriksi Kajo on todennut belgianpaimenkoira Jedin, joka asuu samassa kämpässä. Jedin kanssa nuo leikkisivät monta tuntia jos poikia ei välillä otettaisi huoneisiin rauhottumaan. Ensimmäisen viikon aikana koirat on päässy leikkimään aitaukseen keskenään.
Viikonlopuksi lähdettiin kotiin junalla, onneksi saatiin matkaseuraa! Perjantaina yhdentoista aikaan illalla pesin Kajon ja lauantai aamuna lähdettiin Sastamalan pentunäyttelyyn. Puolentuntia tämä tapahtuma kesti meidän osalta.

Arvostelu: "1/2v. Lupaava. Oik. tyyppinen urospentu, jolla oik. rungon pituus ja raajakorkeus. Oikea ylälinja. Hyvä kuonon ja kallon pituus. Hieman loiva otsapenger. Leikkaava purenta. Väriin sopiva ruskea pigmentti. Liikkuu sopivalla askelpituudella, mutta saisi liikkua vauhdikkaammin. Rauhallinen käytös.PEK3 Tuomarina Olli Kokkonen
Kuvista kiitos Liisalle!
Tultiin sitten jo lauantai-iltana takaisin Kannukseen Ronjan ja Kuron kanssa. Sunnuntaina mentiin treenaamaan pienellä porukalla tokoa. Kajo sai turpiinsa toiselta koiralta mennessään liian lähelle tämän tavaroita ja poskeen tuli 2cm pitkä ja syvä viilto. Vaikee oli sunnuntaina saada ketään kiinni, Kälviän päivystykseen me lopulta suunnattiin. Nyt pojalla on poskessa neljä tikkiä, antibiootti kuuri on jo annettu ja parina ekana päivänä tungin Kajon naamariin myös kipulääkettä. Näitä tilanteita sattuu ja asia on jo sovittu kyseisen koiran omistajan kanssa!

Kajo on innostunut täällä ollessamme putkista! Nyt jouksee innoissaan jopa mutkaputket. Tokossa ollaan edistytty jonkin verran. Meillä oli keskiviikkona tasotesti, jossa näytettiin opettajille mitä me osataan. Kajo sai paljon positiivista palautetta. Meillä on kuullemma hyvä yhteistyö, Kajolla hyvä kontakti ja se osaa paljon ikäisekseen. Hiomista löytyy mm. sivulletulossa, mutta muuten olin erittäin tyytyväinen palautteeseen! Vapaa-ajalla ollaan pidetty agility- ja näyttelytreenit.

Kaksi allaolevaa kuvaa (c) Ronja Vahvelainen


 Loput kuvat (c) Veera Toppari
Käytiin porukalla tekemässä lenkki Silmäjärvelle! Hieno paikka, harmi vaan, että Kajo ei voi nyt uida vähään aikaan tikkien takia. Me seurailtiin siis tapahtumia laiturilta ja saatiin pari yhteiskuvaa onnistumaan!Perjantaina käytiin Jennan kanssa Kokkolassa ostoksilla. Mukaan lähti itselleni sukkia, Kajolle aktivointipallo, palkkauskippo ja puruluu. Aktivointipallo on pyörinyt pitkään mielessä ja nyt oli korkea aika hankkia se. Tylsistyksissään Kajo oli koulupäivän aikana löytäny mun kännykän pöydältä ja syöny sen palasiksi... Onneksi kämppikellä oli jääny vanha kännykkä laukkuun ja sitä kautta se on nyt mulla lainassa. Uuden kännykän osto siis edessä.

Meillä on ollu raksaa (tehtiin yli kaks metrinen ilmotustaulu), pieneläintenhoitoa (kanit ja konnat) ja muita aineita. Lisäksi ollaan nähty pk-tottis-, toko-, agility-, jälki- ja hakudemot. Kaikenkaikkiaan olen ollut enemmän kuin tyytyväinen täällä oloon!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja kiva kuulla kuulumisia sieltä Kannuksesta! :)

  VastaaPoista
 2. Voi Kajo! Kait sää sil oot jo ottanu laajan vakuutuksen? ;) Neljän kuukauden aikana tapahtunu vaikka mitä jo.. Meilläkin on syöty 1½ puhelinta.. :-D

  VastaaPoista
 3. Teille on haaste :) http://treenikaverit.blogspot.fi/2013/09/haasteita.html

  VastaaPoista
 4. http://jessenelama.blogspot.fi/2013/09/haasteita-pukkaa.html Haaste teille :)

  VastaaPoista