perjantai 20. syyskuuta 2013

Pätevä tokokoira

Me ollaan edistytty kivasti Kajon kanssa niin agilityn kuin tokonkin suhteen. Agilityssä treenataan putkia ja rimattomia hyppyjä mm. takaakiertoa ja valssia. Putki sujuu jo niin hienosti, saa olla millasella mutkalla vaan niin Kajo painaa menemään tuhatta ja sataa.
Tokossa maahanmeno on ollut tosi nihkeetä ja sitä ollaan hinkattu ja koitettu saada nopeutta. Nyt ollaan aika hyvässä mallissa. Luoksetulo toimii jo ihan sivulle asti, nopeutta saa tulla lisää. Poika ottaa taitavasti kontaktia. Jäävämaahan ollaan nyt saatu jotenkin kuntoon, seisomista treenataan. Kolme kertaa ollaan päästy tekemään paikkamakuu häiriössä ja saan olla ylpeä, lyhyitä pätkiä tietysti ja palkkausta välissä, mutta hyvin pysyy, ainakin toistaiseksi. Seuraaminen takkuaa, tai ne käännökset oikeastaan.

Ja jos tähän tokon perään vaikka kerron vielä, että oltiin Kajon kanssa 10.9 Sievin möllitokon nakkiluokassa. Mukava päivä ja kivasti järkätty tapahtuma. Kajon kanssa tein liikkeet ilman hihnaa, pysyi kokoajan lähellä. Nakkiluokka oli tietysti helpotettu ja arvostelu oli löysempää, sekä palkata sai koiraa melkein joka välissä. Jokatapauksessa tultiin jaetulle ykkössijalle!

Luoksepäästävyys 10
Paikallaolo 30s. 10
Seuraaminen taluttimetta 10
Luoksetulo 10
Jäävämaahan 10
Kokonaisvaikutus 10

Sija 1/6!Käytiin kennel12 järkkäämissä mätseissä lauantaina 14.9 tuloksella PUN-. Kuvista kiitos Ronjalle!


Eilen mentiin tekemään kolmas jälki koulun nurtsille. Niin pätevästi toi meni koko jäljen, vaikka mun odotukset ei ollutkaan korkealla. Uhmaa meillä on ollut havaittavissa jo puolesta vuodesta lähtien, nyt ehkä pikkuhiljaa laantumassa? Korvat palailee takaisin ja mun tavarat ovat saaneet olla rauhassa!


Koulun puolesta käytiin Ähtärin eläinpuistossa, huippu päivä! Päästiin luokan kanssa ahma-aitaukseenkin katsomaan ruokintaa. Omaksi lemppariksi tuolta jäi naali, tosi kivan oloinen otus.
Olin saanut kaksi haastettakin, kiitos haastajille! Teen niistä oman kirjoituksen, varmaankin jo tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti