keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Syysloma!

Perjantaina palasin takaisin Etelään, kotiini viettämään syyslomaa. Kajo matkusti nätisti matkan junalla Kannuksesta - Sastamalaan. Kivasti tuo 20 kilonen koira rötkötti sylissäni, ei ainakaan tullut kylmä! Mummoilla ainakin oli hauskaa. Juna-asemalla tuo päätti vetää mut vielä nurin. Ei ole pieni enää.


Viikonloppuna pojat pääsi koheltamaan keskenään, kun käytiin tekemässä metsälenkki. Pojukin oli ihan innoissaan. Itse en ollut kovin tyytyväinen kun tuon sheltin näin. Selkeesti ylipainoa, nyt on annettu uudet ruokinta ohjeet ja kunnon puhe - koira ei saa olla ylipainoinen - kotiväelle.


Opetin Kajon pitämään esineitä suussaan, tässä tulos:

Tokokurssilla ollaan käyty, muutama kerta tosin jää välistä, mikä harmittaa, mutta ei voi mitään.
Kyllähän tuo aika pätevä on. Voisin ottaa itseäni niskasta kiinni ja opettaa niitä turhiakin temppuja Kajon pään menoksi.Koiramaisia menoja on ollut lähiaikoina kovin vähän. Nyt viikonloppuna tässä lähellä olis ollut mätsit, mutta jätin Kajon rokotustodistukset kämpille eli se siitä sitten. Näyttelyitä olen miettinyt, mutta se taitaa näillä näkymin jäädä ensivuoden murheeksi. Voi olla että tämä vuosi menee treenaillessa ja käytöstapojen opettelemisessa, jos teinikoirani korvat vaikka alkaisivat pikkuhiljaa palailla.

On se älykäs!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti