sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Koira niinkuin omistaja

Liian aikaisin tuli iloittua, kuinka sain itseni kuntoon viikon aikana ja treenattuakin vielä sunnuntain tokokokeeseen. Kajo päätti ottaa mallia ja tulla kipeäksi, tottakai, juuri tänä viikonloppuna, kun mulla pitkästä aikaa oli taas suunnitelmia. Mahatautia kuullemma on koirilla nyt ollut liikkeellä ja näyttäs vähän siltä, että tuo otus on sen saanut. Perjantaina uloste oli tosi löysää ja lauantain iltapäivällä se olikin jo muuttunut vesiripuliksi. Annoin illalla mhb:tä ja peruutin meidän koeilmon. Yöunet ovat tosiaan jääneet ja pidätyskyky pojalla on ollut niin heikko, että siivottavaakin on löytynyt. Joka ikisen ulkoilun jälkeen koira suoraan kylppäriin pestäväksi. Aamulla siirsin Kajon risotolle. Nyt näyttää vähän lupaavammalta, uloste ei ollut enää vetistä, löysää kylläkin, mutta ei vetistä ja ulos ei olla enää pyydetty läheskään niin tiuhaa tahtia. Muuten tuo on vaikuttanut mukavan normaalilta omalta itseltään. Ruoka ja juoma kelpaavat.

Tokokoe jäi siis taas väliin, mutta se tokokärpänen on päässyt sen verran kovaa puremaan, että kokoajan katselen tulevia kokeita, kesän aikana tavotteena olis saada se TK1 kasaan, jolloin olis syksy ja talvi aikaa treenata avo-liikkeet kuntoon taas ensikesää varten. Voin sitten myöhemmin nauraa näille mun tavotteille, mutta näillä mennään!

Tapahtumakalenteriin olen päivitellyt mahdollisia kokeita ja tapahtumia, mutta lukkoon ei olla mitään lyöty. Omat menot ovat valitettavasti vielä muiden päätettävissä (kuullostaa tyhmältä, mutta varmasti ymmärrätte pointin), asutaan kuitenkin sen verran keskellä metsää, että jos jonnekkin mielii mennä, niin kyyti on jostakin saatava.

Eilen kävin ostamassa uuden naksuttimen, kynsisakset, palkkakuppeja ja hienon noutokapulan! Mutta tämä oli taas vaihteeksi tällainen tylsä postaus ilman kuvia tai videoita. Pääsiäiseksi on mahdollisesti tiedossa uutta kuvamateriaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti