keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Koirahieronta

Kävimme tänään Dogness-hallilla koirahieronta kurssilla. Tämä muutaman tunnin kestävä kurssi oli meidän lukujärjestyksessä eli koulun puolesta tuolla oltiin. Huomenna iltapäivällä päästään vielä uudelleen jatkamaan, tällä kertaa enemmän käytännössä. Tänään käytiin läpi teoriaa, tosi mielenkiintoista. Kurssin vetäjä kävi Kajoa läpi ja löysi keskiselästä lievän jumin, johon huomenna käytännöntunnilla keskitytään. Tämä oli nyt ensimmäinen kerta, kun oikeasti kuulen enemmän tästä aiheesta ja varmasti tulen käyttämään omaa koiraa tarpeiden mukaan hieronnassa.

Poju kävi viikonloppuna Kannuksessa siskoni ja kaverin kanssa. Käytiin porukalla treenaamassa tuossa kentällä agilityä. Oli tuo shelttiäinen ihan innoissaan ja mun kämpässä oli heti kuin kotonaan. Edellisviikolla mentiin luokan kanssa Musti&Mirriin tekemään koirien turkinhoito & tavara- tehtävän ja löysin Pojulle alennus hyllystä Rukan keltaiset y-valjaat. Pakkohan se oli kun tuolla ruskealla on jo mustat Rukka-valjaat.

Näyttelykuumettahan tässä alkaa pikkuhiljaa pukata, Facebookista kun lukee, kuinka porukkaa on pärjännyt noissa. Tokokokeisiin lähti ilmot ja nyt toivon todella, että suunnitelmat pitää ja päästään Kangasalle kisoihin. Kajon kanssa olen nyt muutaman kerran koittanut pyöräillä lyhyitä pätkiä, välillä paremmalla ja välillä huonommalla menestyksellä. Pitäs mennä johonkin korpeen, missä ei ole ketään ja siellä aloittaa tämä harrastus. Tiedän, että tuo sujuu ilman- tai vähällä häiriöllä, mutta vielä ei voida ohittaa toisia koiria ja kaikkia kovaäänisiä menopelejä (rekat, mopot yms.) täytyy varoa. Paimenella kun on tuo paimenvietti. Positiivista on, että enää Kajo ei hypi pyörän edessä. Kuitenkin tällä menolla saatiin rikottua pyörän etuvalo... Kyllä me vielä joskus osataan! Vappuna käytiin kaverin kanssa mökillä juoksuttamassa noita meidän kahta piskiä. Niin kovia vesipetoja noista on tullut kyllä, Pojukin rohkaistunut älyttömästi. Ennen ei olisi mistään hinnasta mennyt veteen, mutta kai se on niin että porukassa tyhmyys tiivityy vai kuinka? Vähän myöhässä taas tämä mun vappu-päivitys ja pääsiäisenä en ehtinyt päivitellä ollenkaan, kamerakin jäi kämpille Kannukseen.


2 kommenttia:

 1. Kuulostaapa mielenkiintoiselta tuo hierontakurssi. Mullakin ois tarkoitus viedä Timppa hierojalle, kun ei ikinä tiedä miten jumissa se oikeasti on, kun ei sitä aina ulos päin näe. :P
  Ja ihania uintikuvia! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, tänään toisella koirahieronta tunnilla käytiin Kajoa vähän enempi läpi ja kyllä siltä jumeja löyty. Sain onneksi nyt neuvoja miten voin itse niitä hoitaa ja katsoa sitten veisinkö ihan hierojalle.
   Kiitos!

   Poista