torstai 22. toukokuuta 2014

Kisakenttien valtaajat

Heipä hei!

Miksi ihmeessä on niin vaikeaa kirjoittaa tänne blogiin? Monta tapahtumaa taas käyty ja nyt vasta tuli mietittyä, että voisi tänne laittaa päivitystä. Mä olen ehkä jo menetetty tapaus tämän suhteen. Kestäkää se!

Eli siis, 17.5. Saatiin kyytiä Liisalta ja tämän isältä Ylöjärven koiratapahtumaan, jossa pyöri toko, rally-toko, agility ja match show. Omasta mielestä vähän hassusti järkätty tapahtuma, kun kaikki pyörivät samaan aikaan ja siinä sitten piti juosta paikasta toiseen. Kajo oli mulla mukana. Agilityyn osallistuttiin, putkiluokkaan. Siitä ei paljoa ole kerrottavaa. Molemmilta radoilta 5vrp. Match Show oli ulkona ja aivan älyttömän kuuma. Mä inhoon kuumia ilmoja. Läkähdyttävästä ilmasta huolimatta Kajo jaksoi juosta ja seisoa tosi kivasti. Ihana pikku otus! PUN2 sieltä loppujen lopuksi saatiin.


19.5. maanantaina matkustin kahden koiran voimin Kannukseen. Samana päivänä käytiin iltasella Pojun kanssa Sievin agilityepiksissä. Tää oli vähän tämmönen extempore reissu, kun saatiin kyyti Adan porukoilta. Pojun ilmosin kaksi kertaa mölliradalle ja kerran putkiluokkaan (Tosimölliksi sitä taidettiin kutsua). Ilma oli kuuma ja yhtäkkiä näytti siltä, että saadaan sade ja ukkonen pään päälle. Säästyttiin kuitenkin. Eka rata meni suoraan sanottuna päin persettä. Mä en osannu ohjata ja Poju oli unohtanut kokonaan mitä on kontaktit ja pussi. Hylky tuli. Seuraavalla radalla kaikki kontaktit ja pussikin sujuivat. Muurin kanssa tuli taas joku omituinen virhe, olisko sitten johtunut mun ohjauksesta. Mutta 5vrp ja 4. sija mölliradalta kuitenkin. Sitten putkiluokka. Tosi helppo ja suora. Huomas tosin videoista, ettei olla paljoa irtaantumisia treenattu. Puhtaalla radalla ja luokkavoitolla mentiin kuitenkin! Hieno piski oli.

21.5 tiistaina otin molemmat hurtat käytännöntunneille mukaan. Hienosti menivät. Agility ja toko aiheena. Kajo oli hiukan mustis kun Poju pääsi treenaamaan ja osoitti sen kovin äänekkäällä käyttäytymisellään. Rauhottui kivasti pienen show'n jälkeen. Paikkista treenattiin ja mun ruskea eläin pysy aloillaan!

Tänään lähdettiin taas porukalla Sieviin, tällä kertaa möllitokoilemaan ja koira vaihtuin Pojusta Kajoon. Kävin luokkakaverin kultsun kanssa nakkiluokassa, josta voitto ainoina osallistujina, mutta kivasti meni silti. Täytyy myöntää, että oli vähän hämmentävää tokoilla vieraan koiran kanssa. Kajo osallistui mölliluokkaan. Kuumasta kelistä huolimatta teki suht hyvin, toki normaalia laiskemmin. Paikkamakuussa pysyi, mun ylpeyden aihe!

Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 1min 10
Lyhyt seuraaminen taluttimessa 10
Lyhyt seuraaminen taluttimetta 10
Luoksetulo
Liikkeestä seisominen
Hyppy 10
Kokonaisvaikutus 10

Yhteensä 177,5/180p. & luokkavoitto 1/5Ei kommentteja:

Lähetä kommentti