torstai 9. toukokuuta 2013

Myötä- ja vastoinkäymiset

Päivitykset ovat jääneet vähälle nyt ihan syystä, vaikka tapahtumaa on ollut.
Kaksi viikkoa sitten vietiin Kajo eläinlääkärille, koska illalla käyttäytyi todella omituisesti. Alkoi juosta päin huonekaluja ja oli kamalan levoton. Puhelimessa eläinlääkäri epäili epilepsiaa ja mentiin klo. 23.00 päivystykseen. Siellä oltiin sitä mieltä kuitenkin, että koira näyttää ihan siltä kuin olisi saanut huumeita. Pupillit pienet, refleksit eivät toimineet kunnolla ja koira sätki. Matkalla Tampereen eläinklinikalle, pojalle ilmestyi punaisia pilkkuja korviin ja mahaan. Klo 24.00 oltiin Treellä ja odoteltiin vielä tunti omaa vuoroa. Kajo tutkittiin (otettiin verinäytteitä, kaikki ok) ja mukaan annettiin jotakin hiililitkua, joka puhdistaa elimistöä myrkytyksen varalta. Epäilivät siis myrkytystä tai allergista reaktioa. Varmaksi ei saatu syytä tietää.

Kävimme viikko sitten mätseissä ja Kajo oli mukana turistina. Tapahtuman loppupuolella Kajo sai kohtauksen, joka vaikutti vahvasti epiltä. Lähdettiin kotiin ja soitettiin kasvattajalle, joka lähti saman tien tulemaan meille. Sovittiin, että hän ottaa pennun seurantaan viikoksi ja käyttää sen ekalla rokotuksella.

Nyt on reilu viikko kulunut ja eilen Kajo käytiin hakemassa takaisin. Kasvattajalla oli saanut madotuksen ja ensimmäisen rokotuksen, sekä olivat käyneet myös mätsäreissä turisteina. Kaikki on ollut ok. Jostain se oli kuitenkin saanut tähän väliin vielä nenäpunkin, jota nyt hoidetaan parhaillaan. Voidaan vaan toivoa, että kohtauksen jäävät tähän ja poika saa elää pitkän ja hyvän elämän! Arkea ollaan jatkettu ihan normaalista. Poika tuntuu rauhoittuneen ja miehistyneen kasvattajalla olleen ajan jälkeen.

Tarpeensa tekee hienosti ulos ja tänään pääsi juoksemaan vapaana Pojun kanssa metsätiellä. Kuuma nyt on ollut ja sen huomaa molemmista koirista. Uusia kuvia kävin aamulla ottamassa.
Pojun kanssa ollaan oltu tässä välillä kaksissa mätseissä. Lisäksi olen päässyt esittämään kahta muuta koiraa kehässä. 28.4 Kiikan koululla Poju oli SIN2 ja esitin suomenlapinkoira Litan sinisten nauhakehässä SIN3. Vappuna 1.5 Häijäässä tuttavamme lapsi pääsi viemään Pojua kehään ja esitti tämä hienosti JH2. Itse vein Pojun nauhakehään, tuloksena PUN3. Sekä lopuksi pääsin vielä viemään mittelspitz pentu Nukan BIS-kehässä BIS4! Tänään oli tarkoitus lähteä Huittisiin mätseihin, mutta tulin kipeäksi niin se reissu jäi nyt välistä.


SIN2 ja poseerausta palkintojen kanssa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti