lauantai 11. toukokuuta 2013

Showkoiran alku

Käytiin eilen treenaamassa Kajon kanssa näyttelyitä varten. Toiveena olisi päästä heti kesäkuun alussa, kun rokotukset tulevat kuntoon, kehiin pyörimään. Seisominen sujuu tältä pojalta jo hienoti. Ravaamista täytyy vielä harjoitella.Luoksetulo on todella nopeasti "uponnut" pennun päähän. Tulee, vaikka olisi häiriötä enemmänkin. Sivulle tulo on myös edistynyt kivasti. Nyt on oppinut, että oma ruoka syödään ja toisen ruoalle ei ole mitään asiaa. Olen usein myös ottanut siltä ruokakupin, leluja ja luita pois. Antaa ottaa ilman mitään meteliä ja odottaa kiltisti kunnes saa takaisin.Pätevä!

Nyt mun pitkäaikainen toive päästä Pojun kanssa agilityn alkeiskurssille on lähellä toteutua. Laitoin viestiä meidän seuran kouluttajalle, joka alkaa kurssia vetämään ja aika varmasti on paikka saatu!

Maanantaina suuntaan junalla Kannukseen pääsykokeisiin ja keskiviikkona, jos jaksan ja saan kyydin olen menossa Musti&Mirri Cup kisaan Kallialan koululle, putkiluokkaan.
Torstaina 23.5 menosuunta olisi Paimio, jossa myöskin pääsykokeet ja 25.5 Harjavalta RN. Nyt on taas menoa joksikin aikaa!

Molemmista pojista piti käydä ottamassa vielä rakenne kuvaa:

2v 11kk


Kajo 13vko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti