keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Tyhmästä päästä kärsii koko koira

Kajo meni juuri ennen eläinlääkäriin lähtöä nielaisemaan nuppineulan. Siinä tuli kiire lähteä eläinlääkärille, joka neuvoi sitten syöttämään parsaa. Jos neula vaikka tulisi ulos parsamassan sisässä. Jos neulaa ei saataisi pois meidän pitäisi käyttää Kajo röntgenissä ja todennäköisesti leikkaus olisi edessä. (Eläinlääkäriin menolla oli kylläkin toisenlainen tarkoitus - rokotuksen otto, joka sujui hyvin.)

Matkalla kotiin haettiin kaupasta parsaa. Kotona pääsin keittelemään sen ja poika söi hyvällä ruokahalulla. Tarjosin myös Pojulle, mutta sille ei ihan mikä vaan kelpaa. Aamulla klo 05.00 heräsin tarkkailemaan pennun vointia, joka kakka piti käydä läpi. Kuuden ja seitsemän aikaan Kajo alkoi oksentaa. Vihreetä parsamassaahan sieltä tuli ja toisella kerralla neula! Ei tarvittu lekuria, onneksi. Ja poika täytti 4,5kk.


Olin myös Tuurin miljoonakoira - koiranäyttelyssä, tuli tilattua musta 90e treeniliivi aussie brodeerauksella. Kauan jouduin miettimään malttaako ostaa, mutta sellainen on ollut haaveena kauan, joten kyllä se tuli lopulta tilattua.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että Kajo selvisi vain pelkällä parsalla!
    Tuon liivien suolaisen hinnan takia päädyin taskuihin :D Toivottavasti se tulee ennen kuin muutat Kannukseen, mää haluun nähä sen brodeerauksen ;)

    VastaaPoista
  2. Niimpä! Heh, olihan se aika hintava... Katsotaan jos tosiaan saisin sen ennen Kannukseen muuttoa. :)

    VastaaPoista