sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kesäfiiliksiä

Kesäloma alkoi (!) ja itse olen ollut kolme päivää kesätöissä ja tämän takia koirat jääneet vähän vähemmälle. Nyt kuitenkin saan taas panostaa niihin täysillä ja suunnitelmia on jo Pojun sekä Kajon päänmenoksi, lenkkeilyn, treenien, uimisen ja mökillä käynnin lisäksi. Hyvällä tuurilla päästään myös katsomaan muutamaa koirakaveria tässä kesäkuun alkupuolella!
Huomenna olisi tarkoitus käyttää Kajo eläinlääkärillä rokotuksella, Pojukin taitaa päästä mukaan sivusta katselijaksi. Toivotaan, että Kajo on reipas poika.

Pojun kanssa käyttin torstaina ekaa kertaa agility ryhmässä. Harjoteltiin kontakteja, joita ei ollakkaan paljoa ennen menty. Idea kuitenkin oli selvä ja nopeasti poika alkoi tajuta miten mennään, siitä on hyvä jatkaa. Pientä radan pätkää myöskin kokeiltiin. Niin ohjaajaan kuin koiraankin tarvitaan lisää vauhtia. Kajo pääsi mukaan seuraamaan treeniä. Nostin sen sylkkyyn ja pääsi katsomaan kun toinen koira treenasi, siitäkö se vasta innostui, selvästi Kajoa kiinnostava laji!

Kajo leikki ihan innoissaan meidän pihassa olevan pressun päällä johon oli kertynyt vettä. Ruopi ja kieritteli pitkän aikaa. Tässä todiste:


Päivällä aloin katsella, että Kajon maha oli pyöristynyt jonkin verran ja poika on varmaan saanut liikaa ruokaa. Nyt iltaa kohden turvotus on laskenut, mutta varmasti on ollut tukala olo.

Aika on mennyt nopeasti, Kajokin tulee jo 4kk. Sekä rakas pieni lammaskoirani täyttää huomenna 3v! Jos ehdin niin kirjoittelen jonkinlaisen romaanin pienen paimenen elämästä.3 kommenttia:

  1. Ääää, ihania kuvia :) Auspai -kuume vaan kasvaa, kun kattelee näitä.

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia ja Kajo on aivan ylisöpö <3 Liityin lukijaksi ;)

    kanimaisia.blogspot.fi

    VastaaPoista