sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Poju, Kajo & Luca

Aika tiuhaan tahtiin on tullut kirjoiteltua. No, joka tapauksessa lähdettiin tänään klo 14.00 kohti keskustaa ja minä vielä viimehetkellä sain päähäni, että koirille voisi hakea samalla Siwasta nakkeja treeneihin. Molemmat piskit olivat siis mukana ja tarkoitus oli käydä Alinan ja Lucan kanssa treenaamassa ja samalla koirat pääsivät leikkimään keskenään.

Itse menin vähän liian ajoissa paikalle ja siinä odotellessani otin Kajon kentälle kokeilemaan putkea. Alkuihmetyksen jälkeen poika ihan kivasti jo meni läpi. Sen jälkeen otettiin lyhyitä paikalla olo pätkiä ja sivu/seuraamis treeniä. Alinan tullessa paikalle Luca mukanaan lähdettiin lenkille ja päästettiin koirat vapaaksi pellolle. Hyvin tulivat kaikki urokset toimeen keskenään. Poju tietysti esitti taas viileän rauhallista aikuista, joka ei pentujen touhuihin mene mukaan.
Tämän jälkeen mentiin treenaamaan. Kajo sai odotella katoksessa, kun menin Pojun kanssa ottamaan taas muutaman radanpätkän. Radat meni ihan hyvin. Tänään Poju meni jo huomattavasti rohkeammin keinulle! Hiljaa hyvä tulee. Jonkin ajan päästä käveltiin vielä vanhelle kirkolle, jotta koirat pääsivät uimaan. Toi mun nuorempi paimen näki lokin ja lähti tietty uimaan sitä kiinni. Siinä ei huutelut auttanu. Onneksi lokki lähti loppujen lopuksi lentoon ja Kajo tajus, että olikin jo aika kaukana. Lujaa tultiin takaisin.Huomasin tänään, että Kajolle oli ilmestynyt "finnejä" mahaan. Keltaisia mätäpaiseita. Voisikohan se olla jonkinlainen allerginen reaktoi jostain, tullut kenties keskiviikkona annetusta rabies-rokotuksesta vai jokin ihan muu? Täytyy katsoa häviääkö itsestään vai käydäänkö eläinlääkärissä näyttämässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti